Seksuologen Woerden


De seksuoloog

Onze Praktijk voor Seksuologische Hulpverlening is sinds 1 februari 1992 gevestigd in Woerden en is ingebed in een groter netwerk van specialisten en bekkenfysiotherapeuten (onder andere in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis), psychologen, huisartsen en POH-GGZ’s in de regio.

mw. M.C. Pieters

mw. M.C. Pieters

  • arts-seksuoloog NVVS
  • supervisor NVVS
  • officiële registraties:
  • BIG nummer: 29023283701
  • AGB-codes: 90-037290 en 84-025279

Riet Pieters is als arts afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Haar seksuologische scholing heeft ze opgedaan in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam aan de polikliniek Seksuologie. Daarnaast volgde zij een psychotherapie opleiding in Turnhout en diverse workshops in relatiegerichte sekstherapie bij David Schnarch.

Sinds 1992 is zij werkzaam in Woerden als arts-seksuoloog NVVS. Riet werkt daarnaast als arts-seksuoloog NVVS in revalidatiecentrum Heliomare en is dan ook gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met chronische ziekten en/of beperkingen. De toevoeging “seksuoloog NVVS” betekent dat zij officieel geregistreerd is als seksuoloog hulpverlener in het Register van de Nederlandse wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie. Sinds 2015 is zij ook supervisor bij de NVVS.

Supervisie?

Ben je in opleiding als seksuoloog of consulent seksuele gezondheid dan kan je bij mij terecht voor supervisie of werkbegeleiding. Tarief: € 100,- per 60 minuten. Riet Pieters is als arts afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Haar seksuologische scholing heeft ze opgedaan in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam aan de polikliniek Seksuologie. Daarnaast volgde zij een psychotherapie opleiding in Turnhout en diverse workshops in relatiegerichte sekstherapie bij David Schnarch. Ze werkt tevens als arts seksuoloog NVVS in de revalidatie.

Seksuologen Woerden David